Parkett Ustaoset
Det perfekte gulvet for din fjellhytte
1 stavs parkett i mørke nyanser mot det værbitt sorte hvor materiale er av europeisk eik. Grunnlaget for å skape en mørk og lun oase! I Nordic Flooring sin Old Farm kolleksjon er det nå utviklet design i fjellets virkelige lød. Den store trenden nå på fjellhytter er at tømmervegger og gulv går i ett mot store vindusflater som slipper inn mye lys. Parkett Ustaoset er således enkel å kombinere mot beis fra Jotun eller Tyrilin hvor det treffer nærmest perfekt. Jotun sin VISJON er benyttet av flere, eller så kan du også med parkett Ustaoset tillate deg lysere vegger og takk inntil denne . Parkett Ustaoset er børstet og mattlakkert i overflaten og fremstår som et eksklusivt, værbitt gulv med et naturlig uttrykk. Parkett Ustaoset er i et herritage-uttrykk med spredte kvist og "sprekk formasjoner" som gir gulvet det ultimate livet sammen med den spesialutviklede fargesammensetningen som passer perfekt inntil norske fjellhytter!
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Rustikk (Normal)
Overflatebehandling: Børstet supermattlakk
Montering: Drop-Lock
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer: Fas alle fire sider
Spesifikasjoner
Bordbredde: 190mm
Bordlengde: 1900mm
Tykkelse: 14mm
Slitesjikt: 3mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen «Old Farm Collection»

‘’Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til "Old Farm Collection".

Se historen om Old Farm Collection i videoen under.

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing