Parkett Hafjell

Klikk på bilde for å se alle

DET PERFEKTE GULVET FOR DIN FJELLHYTTE
I Nordic Flooring sin Old Farm kolleksjon er det nå utviklet design i fjellets virkelige lød. Den store trenden nå på fjellhytter er at tømmervegger og gulv går i ett mot store vindusflater som slipper inn mye lys. Parkett Hafjell er således enkel å kombinere mot beis fra Jotun eller Tyrilin hvor det treffer nærmest perfekt. Jotun sin LUNT er benyttet av flere. Parkett Hafjell er børstet og supermattlakkert i overflaten og fremstår som et eksklusivt, værbitt og med et naturlig uttrykk. Parkett Hafjell er i et herritage-uttrykk med spredte kvist og "sprekk formasjoner" som gir gulvet det ultimate livet sammen med den spesialutviklede fargesammensetningen som passer perfekt inntil norske fjellhytter!
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Superrustikk (Røff)
Overflatebehandling: Børstet supermattlakk
Montering: Drop-Lock
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer: Fas alle fire sider
Spesifikasjoner
Bordbredde: 190mm
Bordlengde: 1900mm
Tykkelse: 14mm
Slitesjikt: 3mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen «Old Farm Collection»

‘’Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til "Old Farm Collection".

Se historen om Old Farm Collection i videoen under.

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing