Parkett Sudbø XXL
Rot-norske, værbitte og naturlig ekte!
Parkett i kolleksjonen Old Farm er hentet fra 400 år gamle Rinde Fjellgard i Vest- Telemark. Gulvene er det mest rot-norske, værbitte og naturlig ekte som noen gang har eksistert på det norske markedet. Overflaten er inspirert av den værbitte og grålige bruntonen som er blitt skapt gjennom flere hunde år på selve stabburstrappa på Sudbø. Gulvet har et toppsjikt i eksklusive frank eik, og videre blir parkett Sudbø håndprodusert med mange ulike innfarging - og håndskrapte prosesser. Gulvet har fylte "reparerte" sprekker og naturlig spredte kvister og sår, akkurat slik ekte treverk blir preget gjennom mange hundre år i vær og vind. Parkett Sudbø har i tillegg til den grove og ujevne overflaten en oljet, hardvokset overflate. Den grove og røffe overflaten blir derfor allikevel lett å rengjøre. Gulvet monteres med lim øverst i not og fjær med trelim 3D.
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Rustikk (Normal)
Overflatebehandling: Børstet oljet
Montering: Lim not/fjær
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer: Fas alle fire sider
Spesifikasjoner
Bordbredde: 260mm
Bordlengde: 2200mm
Tykkelse: 14mm
Slitesjikt: 3mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen «Old Farm Collection»

‘’Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til "Old Farm Collection".

Se historen om Old Farm Collection i videoen under.

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing