Parkett Svelgfoss
En nydelig greige fargetone!
Parkett Svelgfoss har en nydelig greige fargetone (blanding av grå og beige). Gulvet har en nydelig varm glød som er mystisk og udefinerbar, utradisjonell men samtidig moderne. Om du tenker på noe helt annet enn den gule tradisjonelle eiken, men samtidig ikke ønsker et hvitt uttrykk kan dette være det perfekte gulvet. Gulvet vil fremstå tidløst, og passe inntil mange ulike stilarter. Parketten er i rustikk europeisk eik, noe som betyr at gulvet inneholder spredte kvist og noe varierende fargevariasjoner. Slik får gulvet er flott liv og spill! De lange bordene på 2200mm tilfører ekstra eksklusivitet sammen med de brede plankene på 180mm.
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Rustikk (Normal)
Overflatebehandling: Børstet mattlakk
Montering: 5G klikk
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer: Fas langside
Spesifikasjoner
Bordbredde: 182mm
Bordlengde: 2200mm
Tykkelse: 13,3mm
Slitesjikt: 2,7mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen «Industry Collection»

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Se historen om Arctic Collection i videoen under.

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing