Parkett Tinnoset XXL
Sett i Eventyrlig Oppussing!
Parkett Tinnoset XXL er parkettgulvet for deg om du ikke ønsker den gule klassiske eike-fargen, men heller ikke så lyst som de hvit-tonede parkettgulvene Svalbard og Storfjord. Parkett Tinnoset XXL er det eneste parkettgulvet som har de perfekte nyansene og den riktige overflaten i dette "midtsjiktet". Parkett Tinnoset XXL kan karakteriseres som klassisk og tidløs, men hvor du har fjernet alt det gule/gyldne/oransje. Nordic Flooring parkett Tinnoset XXL er norsk design av aller høyeste kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt drop-lock klikk system svært enkel å montere. Parkett Tinnoset XXL er en blandingssortering av rustikk og natur. Den inneholder moderate mengder med kvist. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller.
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Rustikk (Normal)
Overflatebehandling: Børstet supermattlakk
Montering: Drop-Lock
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer: Fas alle fire sider
Spesifikasjoner
Bordbredde: 260mm
Bordlengde: 2200mm
Tykkelse: 14mm
Slitesjikt: 3mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen «Industry Collection»

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Se historen om Arctic Collection i videoen under.

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing