Parkett Bitringsnatten
Sett i Eventyrlig Oppussing!
Parkett Bitringsnatten har et mørkt, grovt og røft uttrykk. Parkett Bitringsnatten fra Nordic Flooring har et helt unikt værbitt og slitt preg, som kanskje spesielt egner seg på fjellhytter. Gulvet har en grov og røff overflate med værbitte, mørke fargetoner, hvor hele overflaten er "hand-made" gjennom ulike prosesser. Etter håndskraping og inn-farging, er gulvet hardvoksolje som topp-beskyttelse. I Parkett Bitringsnatten er er den røffeste og groveste eiken plukket ut, noe som danner de store kvistformasjonene og de fylte "sprekkdannelsene". Gulvet monteres enkelt limfritt med Valinge 5G klikk.
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Superrustikk (Røff)
Overflatebehandling:
Montering: 5G klikk
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer: Fas langside
Spesifikasjoner
Bordbredde: 190mm
Bordlengde: 1900mm
Tykkelse: 14mm
Slitesjikt: 3mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen «Shades of Telemark»

Telemark har en unik og variert natur fra idyllisk skjærgård til storslåtte fjellvidder. Telemark har også en historie som gjør at mange forbinder Telemark med det «typisk norske». Fra Norges mest solfylte skjærgård «Jomfruland» til ett av Norges mest omtalte fjell «Gaustatoppen», har vi funnet inspirasjonen til gulvkolleksjon «Shades of Telemark». Nærmere det urnorske kommer du ikke.

Se historen om Shades of Telemark i videoen under. (NB! Halvor Bakke er ikke lengre tilknyttet kolleksjonen eller merkevaren Nordic Flooring)

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing