Parkett Icefjord
En hvit perle perfekt tilpasset både minimalistisk og industrielt Interiør!
Parkett Icefjord er dypt forankret i en strålende hvit nyanse og representerer et ideelt valg for de som søker et parkettgulv som smelter sømløst inn i både moderne, minimalistiske omgivelser og det industrielle miljøet. Dette unike gulvet trives også ved kontrastrike kombinasjoner, idet det harmonerer elegant med rustikke vegger og møbler, tilførende rommet en subtil men stilig kontrast. Den hvite, innfargede europeiske eiken gir Parkett Icefjord et diskré og matt lakkert utseende, samtidig som det bevarer en imponerende slitestyrke. Sammensetningen av dette gulvet er en lek, takket være det svenske patenterte Valinge G5 klikksystemet, og det er i en rustikk sortering med en naturlig mengde kvist og varierende fargespill. Den børstede og mattlakkerte overflaten gir ikke bare et autentisk uttrykk, men sikrer også at Parkett Icefjord beholder sin naturlige sjarm over lange vedlikeholdsintervaller. Velg dette unike gulvet for å gi rommet ditt et subtilt, men uimotståelig "sløret" preg.
Egenskaper
Mønster: 1-stav
Tresort: Eik
Sortering: Rustikk (Normal)
Overflatebehandling: Børstet mattlakk
Montering: 5G klikk
Gulvvarme: Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer: Fas alle fire sider
Spesifikasjoner
Bordbredde: 190mm
Bordlengde: 1900mm
Tykkelse: 14mm
Slitesjikt: 3mm
Konstruksjon: 3 sjikts

Ønsker du deg Nordic Flooring parkett?

Trykk på knappen under, så sender vi deg til vår ekslusive Nordic Flooring forhandler

Dette gulvet inngår i kolleksjonen "Arctic Collection"

The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet.

Se historen til Arctic Collection

FDV Dokumentasjon

FDV-dokumentasjon for gulvet ditt en ressurs som hjelper deg med å forstå hvordan du kan bevare gulvets estetikk og funksjonalitet. Det gir også veiledning for å unngå feil bruk eller vedlikehold som kan redusere gulvets levetid.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av gulv fra Nordic Flooring»»

Ole Mikal Rosén-Lystrup

Eventyrlig Oppussing

«Jeg må bare dele hvor utrolig fornøyd jeg er med mitt nye gulv fra Nordic Flooring! Det var så enkelt å legge, og kvaliteten er virkelig imponerende. Gulvet ser fantastisk ut!»

Ole Torkel Gjerset

Eventyrlig Oppussing