Parkett Ask Fjellstul matt oljet
Parkett Ask Fjellstul matt oljet
Parkett Ask Fjellstul matt oljet
Parkett Ask Fjellstul matt oljet
Parkett Ask Fjellstul matt oljet
Parkett Ask Fjellstul matt oljet
Parkett Ask Fjellstul matt oljet

Parkett Ask Fjellstul

2.31 kvm 1150 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i dyp-klassiske og røffe eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik.  Den fremstår noe mer gyldenbrun enn en tradisjonell eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3.

Om parkett Fjellstul

1 stavs parkett i slitte, værbitte gråtoner preget av tidens tann, hvor materialet er av europeisk ask. Parkett ask Fjellstul er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 158mm bredde. Asken er børstet og hardvoksoljet i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parkett ask Fjellstul er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett ask Fjellstul har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett ask Fjellstul monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Askens sortering inneholder en grov-rustikk utgave med mye kvist og fylte rustikke sprekkdannelser. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM KOLLEKSJONEN SHADES OF TELEMARK:

Telemark har en unik og variert natur fra idyllisk skjærgård til storslåtte fjellvidder. Telemark har også en historie som gjør at mange forbinder Telemark med det «typisk norske». Fra Norges mest solfylte skjærgård «Jomfruland» til Norges mest omtalte fjell «Gaustatoppen», har jeg funnet inspirasjon til min gulv- kolleksjon «Shades of Telemark». Fra urgammel, stor stein helt øverst på Gaustatoppen til 800 år gamle sviller på Heddal Stavkirke har jeg ønsket å sette mitt særpreg på «Shades of Telemark». Nærmere det rot- norske kommer du ikke.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur (Mindre kvist)
Overflatebehandling
Børstet hardvoksolje
Montering
Valinge klikk 5G
Bordbredde
158mm
Bordlengde
1830mm+1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
fas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
22kg
Tresort
Ask
Design
Mellomfarget
Bordbredde kategori
Smal (14-15cm)
Overflate kategori
Oljet
Lagerstatus
På lager