Parkett Eik Kalvika Natur børstet supermattlakkert
Parkett Eik Kalvika Natur børstet supermattlakkert
Parkett Eik Kalvika Natur børstet supermattlakkert

Parkett Kalvika

3.61 kvm 1070 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i lyse fargetoner. Kalvika har sandtonene, plassert mellom den klassiske eiken og de hvite parkettgulvene.  europeisk eik.

OM PARKETT KALVIKA:

1 stavs parkett i lyse, rene og nøytrale nyanser hvor materiale er av eik. 1 stavs parkett Kalvika er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 182mm bredde. Eiken er børstet og super mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. 1 stavs parkett Kalvika er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Kalvika har microfas på kortsiden for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Kalvika monteres enkelt flytende med valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering er av natur - mindre kvist. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur (Mindre kvist)
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Montering
5G Klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer
Fas langside
Vekt per pakke
24kg
Tresort
Eik