Fiskebensparkett Tinnoset børstet matt
  • Fiskebensparkett Tinnoset børstet matt

Fiskebensparkett Tinnoset børstet matt

0.72 kvm 999 kr/m2
Inklusive MVA

NYHET!! Fiskebensparkett i et av Nordic Flooring sine mest populære design, Tinnoset. Den perfekte fargetonen som ligger midt i mellom den gule, gyldne eiken og de karakteristiske hvit patinerte gulvene. . Fiskebensparkett i verdens enkleste klikksystem Valinge 5G!

NYHET!! Endelig har Nordic Flooring kommet med fiskebensparkett i en av sine mest populære design, "Tinnoset". Nordic Flooring fiskebensparkett Tinnoset er et design som passer perfekt for deg som vil midt i mellom de lyse hvit-patinerte gulvene, og den gule klassiske eiken . Fiskebensparkett Tinnoset fungerer svært godt som en tidsriktig base i interiøret, og er svært enkel å montere til fiskebensparkett å være, med sitt limfrie Valinge 5G klikksystem. 

Gulvet er i europeisk eik hvor overflaten er børstet og supermattlakkert, for å gi et visuelt sett "oljet" og naturlig uttrykk. Lakken gir lange vedlikeholds intervaller, hvor det i tillegg kan legges på NanoFloor for unik ekstra- beskyttelse. Les mer om NanoFloor. Kvistinnholdet er moderat til lite. Overflaten fremstår svært ren i uttrykket. 

VIKTIG angående fiskebensparkett generelt:

Nordic Flooring produserer fiskebensparkett av markedets aller høyeste kvalitet, og er spesialprodusert mht. riktig uttørking for norske klimatiske forhold. Treverk er et levende materiale, som "jobber" i form av krymping og svelling avhengig av temperatur og luftfuktighet. Det er stort sett bredden av treet som "jobber", og lengden av treet i mindre grad. I fiskebensparkett møter lengden og bredden hverandre gjennom annenhver fiskebens stav, noe som gjør at fiskebensparkett er mer ømfintlig for store variasjoner og endringer i luftfuktighet. Med Valinge 5G klikk er fiskebensparkett mer stabilt enn tidligere, hvor tre-eksperter sterkt har anbefalt å hellime stavene til underlaget. Med 5G klikk er helliming mindre nødvendig, spesielt på sammenhengende areal under 40 kvadratmeter. Over sammenhengende 40 kvadratmeter anbefales fortsatt helliming til underlaget. 

Slik legger du fiskebens parkett med Valinge 5G klikk:

Dataark

Mønster
Fiskeben
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Dropdown
Bordbredde
150mm
Bordlengde
600mm
Tykkelse
15mm
Slitesjikt
4mm
Gulvvarme
Opptil 60W/m2, 27 grader
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts|
Vekt per pakke
8kg
Tresort
Eik

4 produkter til