Fiskebensparkett Svalbard børstet matt
  • Fiskebensparkett Svalbard børstet matt

Fiskebensparkett Svalbard

899 kr/m2

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

Fiskebensparkett i lyse og nøytrale hvitnyanser.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM FISKEBENSPARKETT SVALBARD:

Fiskebensparkett i rene og nøytrale hvitnyanser hvor materiale er av europeisk eik. Fiskebensparkett Svalbard er 15mm tykk og er av gjennomgående tre på 150mm bredde. Eiken er børstet og super mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Fiskebensparkett Svalbard er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Fiskebensparkett Svalbard har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Fiskebensparkett Svalbard monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder en blanding og rustikk og natur - både bord med kvist og bord uten kvist. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM  THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
Fiskeben
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Dropdown
Bordbredde
150mm
Bordlengde
600mm
Tykkelse
15mm
Slitesjikt
4mm
Gulvvarme
Opptil 60W/m2, 27 grader
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts|
Vekt per pakke
8kg

4 produkter til