Parkett Eik Nordstaul håndskrapt og børstet. UNIK
  • Parkett Eik Nordstaul håndskrapt og børstet. UNIK
  • Parkett Eik Nordstaul håndskrapt og børstet. UNIK

Parkett Nordstaul

2.89 kvm 998 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett Nordstaul fra Nordic Flooring har et helt unikt værbitt og slitt preg, som spesielt egner seg på spesielle fjellhytter. Gulvet har en grov og røff overflate med værbitte gråtoner, hvor hele overflaten er "hand-made" gjennom ulike prosesser. Etter håndskraping og inn-farging, er gulvet hardvoksoljet som topp-beskyttelse.

Parkett Nordstaul har kanskje markedets råeste og røffeste uttrykk. Parkett Nordstaul fra Nordic Flooring har et helt unikt værbitt og slitt preg, som spesielt egner seg på spesielle fjellhytter.

Gulvet har en grov og røff overflate med værbitte gråtoner, hvor hele overflaten er "hand-made" gjennom ulike prosesser. Etter håndskraping og inn-farging, er gulvet hardvoksoljet som topp-beskyttelse.

I Parkett Nordstaul er er den røffeste og groveste eiken plukket ut, noe som danner de store kvistformasjonene og de fylte "sprekkdannelsene". 

Gulvet monteres enkelt limfritt med Valinge 5G klikk. Bord-bredde på 19cm gir fin bredde som samtidig kan benyttes på gulvvarme. Se video for tips og råd vedrørende parkettgulv.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Superrustikk, grove kvist/ "sprekker"
Overflatebehandling
Olje
Montering
Valinge klikk 5G
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
V-fas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

Nødvendig tilbehør

4 produkter til