Parkett Eik Nordstaul håndskrapt og børstet. UNIK
Parkett Eik Nordstaul håndskrapt og børstet. UNIK
Parkett Eik Nordstaul håndskrapt og børstet. UNIK

Parkett Nordstaul

2.89 kvm 1150 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i slitte, værbitte gråtoner preget av tidens tann, hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3.

Om parkett Nordstaul

1 stavs parkett i slitte, værbitte gråtoner preget av tidens tann, hvor materialet er av europeisk eik. Parkett Nordstaul er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 190mm bredde. Eiken er børstet og hardvoksoljet i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parkett Nordstaul er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett Nordstaul har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Nordstaul monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder en grov-rustikk utgave med mye kvist og fylte rustikke sprekkdannelser. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Røff (Superrustikk)
Overflatebehandling
Børstet olje
Montering
Valinge klikk 5G
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
V-fas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

Anbefalt tilbehør