Parkett Narrow Icefjord

2.93 kvm 798 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i hvite, røffe og  rene fargetoner.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT NARROW ICEFJORD:

1 stavs parkett i lyse, hvite og røffe fargetoner hvor overflaten er av europeisk eik. 1 stavs parkett Narrow Icefjord er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 158mm bredde. Eiken er børstet og mattlakkert i overflaten.  1 stavs parkett Narrow Icefjord er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Narrow Icefjord har fas på langsiden. 1 stavs parkett Narrow Icefjord monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur ( MINDRE KVIST )
Overflatebehandling
Børstet mattlakkert
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)

4 produkter til