Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert
  • Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

2.93 kvm 720 kr/m2
Inklusive MVA

Prisgunstig 1 stavs parkett i aller beste kvalitet. Parkett Tinfossen i unik sortering (lite kvist og jevn overflate) i nydelig ren og minimalistisk hvittone. Dette er et godt egnet parkettgulv inntil både det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er i hvit inn-farget europeisk eik som er matt lakkert, og svært slitesterkt. Parkett Tinfossen klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Parkett Tinfossen er en smalere og prisgunstig parkett som har langt mindre kvist enn hva som er normalt innen parkett. Overflaten er matt lakkert, noe som gir lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Tinfossen har også unike løsninger for enkel reparasjon av riper og hakk ( smeltevoks og lakkpenn parkett ) utviklet av Nordic Flooring.


Prisgunstig 1 stavs parkett i aller beste kvalitet. Parkett Tinfossen i unik sortering (lite kvist og jevn overflate) i nydelig ren og minimalistisk hvittone. Dette er et godt egnet parkettgulv inntil både det industrielle og minimalistisk interiøret. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er i hvit inn-farget europeisk eik som er mattlakkert, og svært slitesterkt. Gulvet er i unik - sortering (lite kvist og jevn overflate), noe som betyr at eiken inneholder svært lite kvist, og treets farge variasjoner er langt jevnere enn i rustikk og særlig country sortering. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipe system. Gulvet bør ikke maskin slipes, da inn-fargingen forsvinner. Alternativet er selvsagt å tilsette gulvet ny inn-farging før re-lakkering. se video for sliping av parkettgulvParketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29 kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Industry Collection

Last ned (734.59k)

4 produkter til