Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert
Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Narrow Tinfossen

2.93 kvm 750 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i hvite rene fargetoner.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT TINFOSSEN:

1 stavs parkett i lyse, hvite fargetoner hvor overflaten er av europeisk eik. 1 stavs parkett Tinfossen er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 158mm bredde. Eiken er mattlakkert i overflaten.  1 stavs parkett Tinfossen er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Tinfossen har fas på langsiden. 1 stavs parkett Tinfossen monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29 kg
Tresort
Eik