Parkett Eik Vemork natur børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Vemork natur børstet mattlakkert

Parkett Eik Vemork natur børstet mattlakkert

2.89 kvm 899 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett i klassisk eik i finere sortering og med langt mer eksklusive uttrykk! Nydelig klassiker i finere eik og med børstet og mattlakkert overflate. Det betyr at dette gulvet inneholder liten mengde med sparklet kvist, og at det finere fra eiken er hentet ut til denne utgaven. Nordic Flooring parkett Vemork natur er av meget høy kvalitet, og er spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt 5G klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme.

Parkett Vemork natur har lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. 

Nydelig tradisjonell klassisk  eik i meget flott sortering og svært eksklusiv overflate i høy kvalitet!

1-stavs Parkett i eik natur børstet mattlakkert med v-fas på alle fire sider. Parkett Vemork er i natur-sortering, noe som betyr at gulvet inneholder langt mindre kvist enn det som er normalt i rustikk, og særlig country-sortering. Gulvet har en flott børstet, strukturert og mattlakkert overflate som gir en naturlig og ekte følelse. Parkett Vemork er gulvet om du ønsker det klassiske eike-preget, men i et eksklusivt og tidløst uttrykk. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkett produsenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Supermattlakk
Montering
Klikk 5G
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
4 fas alle sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Industry Collection

Last ned (734.59k)

Nødvendig tilbehør

4 produkter til