Parkett Eik Wideplank Blefjell børstet og supermattlakkert
  • Parkett Eik Wideplank Blefjell børstet og supermattlakkert

Parkett Eik Wideplank Blefjell børstet og supermattlakkert

3.43 kvm 1199 kr/m2
Inklusive MVA

Vårt absolutt mest populære parkettgulv i wideplank på hele 26cm bredde! Parkett Blefjell fra Nordic Flooring har den riktige hvit-tonen som fremstår som ren, naturlig og med et riktig tre-uttrykk. Denne utgaven er spesialutviklet for det bevisste norske markedet. Parkett Blefjell er med sin renhet den perfekte basen i hjemmet hvor du kan bruke alle Jotun`s mest populære farger. Eller hva med Blefjell på hytta inntil grove tømmervegger? Alt passer! Nordic Flooring Blefjell er norsk design av aller høyeste kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt drop-lock system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme opptil 40W/m2

Parkett Blefjell inneholder moderat mengde av kvist. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Blefjell har også unike løsninger for enkel reparasjon av riper og hakk ( smeltevoks og lakkpenn parkett ) utviklet av Nordic Flooring.

Norsk design foretrukket av Halvor Bakke på Træna i sesong 6 av Eventyrlig Oppussing

Design Blefjell har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det skandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte parkettgulv har, er eliminert bort. Gulvet er i en antikk utgave med spredte kvist for et mer naturlig og ekte utseende. Gulvet er i hele 26cm bredde og monteres enkelt med drop-lock, nytt og enkelt klikksystem. Parkett Blefjell produseres med en helt spesiell invisible mattlakk, som gir gulvet et fullstendig naturlig og oljet uttrykk. Det er ikke mulig å se at denne er lakkert. Parkett Blefjell er av meget høy kvalitet og spesialprodusert for norske klimatiske forhold. Dette er gulvet som passer inntil alt uansett stil-uttrykk. Her kan du benytte hele fargekartet 2018 til Jotun, uten å vurdere fargene opp mot dette gulvet.

Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Parketten monteres enkelt limfritt med UniDrop-klikk. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Supermattlakk
Montering
Droplock
Bordbredde
260mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Minifas 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Old Farm Collection

Last ned (342.98k)

4 produkter til