Parkett Eik Heritage White Opal hardvoksoljet

2.51 kvm 899 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett Heritage eik White Opal i eik har en nydelig lys hvit fargepatina. Gulvet har en hardvokset overflate. IKKE LAGERFØRT. Normal bestillings tid 10-14 dager

Parkett fra Tarkett i markedets aller beste kvalitet. Parkett Heritage eik White Opal i eik har en nydelig lys hvit fargepatina. Gulvet har en hardvokset overflate. Parkett Heritage eik white opal monteres enkelt med svensk patenterte Valinge G5 klikk.  Brede bord på 190mm og v-fas på langsiden.

Heritage har et naturlig rustikt utseende med store kvistmerker, barklommer, fargevariasjoner og sprekker skapt av naturen. Fantastisk vakre gulv med et preg fra århundrer tilbake. Den dypbørstede overflaten, behandlet med hardvoksolje forsterker den rustikke følelsen ytterligere. Se relevante videoer for dette produktet:

Vedlikehold av hardvoksoljet gulv

Reparasjon av parkett

Rengjøring av parkettgulv

Tilleggsinformasjon om rustikke gulv;

Det vil si rik på kvister og et mer livlig utseende. Enkelte ganger kalles også rustikke sorteringer country/robust for enkelte tresorter. Du vil oppleve flere små og store sparklede kvister og variasjoner mellom hver enkelt plank i en rustikk sortering. Kvaliteten mellom rustikk sorterte gulv, og natursorterte gulv er helt identisk – det som skiller de to variantene er at i rustikke sorteringer så brukes det mer av trematerialet under produksjon – og derav får du et mer livlig gulv med mer variasjoner mellom hver enkelt plank og sparklede kvister enn det du får i et natur sortert gulv. 

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Superrustikk (RØFF)
Overflatebehandling
Børstet hardvoksolje
Montering
G5 klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3,6mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
minifas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
22kg
Art.nummer
41007014
Tresort
Eik

Anbefalt tilbehør

4 produkter til