Parkett Eik Oseberg børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Oseberg børstet mattlakkert

Parkett Eik Oseberg børstet mattlakkert

2.89 kvm 998 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett Oseberg er et nydelig 1 stavs parkettgulv i mørkebrunt uttrykk med undertoner mot det værbitte. Dette er et svært riktig uttrykk i brune fargetoner, hvor det rødlige og oransje er eliminert bort. Parkettgulvet er med sitt 5G klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme. 

Parkett Oseberg er i rustikk sortering med normal mengde kvist. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Oseberg har også unike løsninger for enkel reparasjon av dype riper og hakk utviklet av Nordic Flooring.

Parkett Oseberg fra Nordic Flooring har en nydelig inn-farget brunfarge som ikke er for mørk og heller ikke for lys. Om du ønsker et gulv som er mørkere enn den klassiske eiken, men lysere enn de mørke parkettgulvene, kan Oseberg med sin værbitte brun-tone være gulvet du leter etter. Nordic Flooring har med parkett Oseberg forsøkt å gjenskape de værbitte bruntonene fra Viking-skipet. Parkett Oseberg er børstet og mattlakkert i overflaten, nettopp for å skape det naturlige og "ekte" preget. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet bør ikke maskinslipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. se video for sliping av parkettgulv Parketten har en totaltykkelse på 14mm og toppsjikt på 3mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Klikk 5G
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
4- fas alle sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Shades of Telemark

Last ned (735.6k)

4 produkter til