Parkett Eik Oseberg børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Oseberg børstet mattlakkert

Parkett Eik Oseberg

998 kr/m2

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i brune fargetoner preget av tidenes tann,  hvor materiale er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT OSEBERG:

1 stavs parkett i brune fargetoner preget av tidenes tann,  hvor materiale er av europeisk eik. 1 stavs parkett Oseberg er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 190mm bredde.  Eiken er børstet og super mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. 1 stavs parkett Oseberg er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Oseberg har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Oseberg monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering er i en rustikk utgave: spredte kvist og med et varierende fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Klikk 5G
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
4- fas alle sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg

Last ned

FDV Shades of Telemark

Last ned (735.6k)

4 produkter til