Parkett Eik Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet oljet
  • Parkett Eik Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet oljet

Parkett XXL Bekkjestaul

3.43 kvm 1149 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden

 1 stavs parkett i klassiske og røffe eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT XXL BEKKJESTAUL:

1 stavs parkett XXL bredde i sorte kokstoner, hvor materialet er av fransk eik. Parkett XXL eik Bekkjestaul er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 260mm bredde. Eiken er børstet, håndskrapt og med kvister som har svake og jevne forhøyninger. Parkett XXL eik Bekkjestaul er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett eik Bekkjestaul har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate er oljet med Woca, og det anbefales å sette inn hele overflaten en siste gang med Woca naturell pleieolje før bruk.  1 stavs parkett XXL Bekkjestaul monteres enkelt flytende med Unilin Drop-lock klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering både bord uten kvist og bord med mye og store kvister. Overflaten fremstår som jevn. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM OLD FARM COLLECTION:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørger de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest-Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til OLD FARM COLLECTION.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Olje
Montering
Dropdown
Bordbredde
26cm
Bordlengde
220cm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Minifas 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30
Tresort
Eik

Last ned

FDV Old Farm Collection

Last ned (342.98k)

4 produkter til