Parkett Eik Icefjord natur plus børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet mattlakkert

Parkett Eik Icefjord natur plus

1100 kr/m2

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

1 stavs parkett i hvitslørete fargetoner, hvor materialet er av europeisk eik. 

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT ICEFJORD NATUR PLUS:

1 stavs parkett i hvitslørete fargetoner, hvor materialet er av europeisk eik. 1 stavs parkett Icefjord natur plus er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 182mm bredde. Eiken er børstet og mattlakkert i overflaten. 1 stavs parkett Icefjord natur plus er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Icefjord natur plus har ingen fas på langsiden. 1 stavs parkett Icefjord natur plus monteres flytende med Valinge 2G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder er i natur plus: svært lite kvist og med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM  THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Valinge G2 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30kg

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)

4 produkter til