Parkett Eik Wideplank Angrestulen høvlet og dypbørstet oljet
Parkett Eik Wideplank Angrestulen høvlet og dypbørstet oljet

Parkett Angrestulen XXL

3.43 kvm 1349 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

1 stavs parkett i lyse til nøytralgrå fargetoner hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT XXL AMGRESTULEN:

1 stavs parkett XXL bredde i mørkere tjæretoner hvor materialet er av fransk eik. Parkett XXL eik Angrestulen er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 260mm bredde. Eiken er børstet, håndskrapt og med kvister som har svake og jevne forhøyninger. Parkett XXL eik Angrestulen er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett eik Angrestulen har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate er oljet med Woca, og det anbefales å sette inn hele overflaten en siste gang med Woca naturell pleieolje før bruk.  1 stavs parkett XXL Angrestulen monteres flytende med lim i not/fjær. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering både bord uten kvist og bord med mye og store kvister. Overflaten fremstår som jevn. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM OLD FARM COLLECTION:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørger de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest-Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til OLD FARM COLLECTION.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet olje
Montering
Lim not/ fjær
Bordbredde
260mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30kg
Design
Mørk
Bordbredde kategori
Ekstra bred (26cm)
Overflate kategori
Oljet
Lagerstatus
På lager