Parkett fiskeben Eik Svalbard
  • Parkett fiskeben Eik Svalbard
  • Parkett fiskeben Eik Svalbard

Fiskebensparkett Eik Svalbard

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

Fiskebensparkett i rene og lune hvit-nyanser hvor materiale er europeisk eik.

899 kr/m2

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

 

Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

 

Om fiskebensparkett eik Svalbard natur

 

Fiskebensparkett i rene og lune hvit-nyanser hvor materiale er europeisk eik. Fiskebensparkett eik Svalbard er 15mm tykk og er av gjennomgående tre på 150mm bredde og 600mm lengde. Eiken er børstet og supermattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Fiskebensparkett eik Svalbard er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Fiskebensparkett eik Svalbard har microfas på både kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate har lange vedlikeholds intervaller og er svært enkel å holde ren. Nordic Flooring anbefaler NanoFloor som en unik ekstra - beskyttelse. Fiskebensparkett eik Svalbard monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget (ref generell info fiskebensparkett). Eikens sortering inneholder langt mindre kvist enn normalt sammen med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

 

Generell info om Fiskebensparkett

 

Nordic Flooring produserer fiskebensparkett av markedets aller høyeste kvalitet, og er spesialprodusert mht. riktig uttørking for norske klimatiske forhold. Treverk er et levende materiale, som "jobber" i form av krymping og svelling avhengig av temperatur og luftfuktighet. Det er stort sett bredden av treet som "jobber", og lengden av treet i mindre grad. I fiskebensparkett møter lengden og bredden hverandre gjennom annenhver fiskebens stav, noe som gjør at fiskebensparkett er mer ømfintlig for store variasjoner og endringer i luftfuktighet. Med Valinge 5G klikk er fiskebensparkett mer stabilt enn tidligere, hvor tre-eksperter sterkt har anbefalt å hellime stavene til underlaget. Med 5G klikk er helliming mindre nødvendig, spesielt på sammenhengende areal under 40 kvadratmeter. Over sammenhengende 40 kvadratmeter anbefales fortsatt helliming til underlaget. 

 

 

Historien om Svalbard produkt:

Svalbard byr på uforglemmelige sanseopplevelser. Naturen, som er så overveldende at du nesten mister pusten. Følelsen av egen bortkommenhet i de tidløse, fantastisk flotte, men også brutale omgivelsene. Det er som om landskapet roper imot deg: «Du hører ikke hjemme her!».

 

Historien om The arctic collection:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
Fiskeben
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Dropdown
Bordbredde
150mm
Bordlengde
600mm
Tykkelse
15mm
Slitesjikt
4mm
Gulvvarme
Opptil 60W/m2, 27 grader
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts|
Vekt per pakke
8kg