Partivare Parkett Tinfossen børstet
  • Partivare Parkett Tinfossen børstet
  • Partivare Parkett Tinfossen børstet

Parkett Eik narrow Tinfossen

Parkett Eik narrow Tinfossen har en tradisjonell og ren, hvit  hvite overflate.  Parkett Tinfossen har en 100% ren hvit fargetone, som heller svakt med de grå nyansene i stede for gult, grønt eller rosa. Dette er det perfekte gulvet både inntil det industrielle og minimalistisk interiøret.

750 kr/m2

Parkett Eik narrow Tinfossen har en tradisjonell og ren, hvit  hvite overflate.  Parkett Tinfossen har en 100% ren hvit fargetone, som heller svakt med de grå nyansene i stede for gult, grønt eller rosa. Dette er det perfekte gulvet både inntil det industrielle og minimalistisk interiøret,. Du kan også benytte det som gulv inntil rustikke  vegger og møbler for å tilføre en god kontrast. Gulvet er av europeisk eik og er akkurat så lyst at det får den ultimate renheten, samtidig som det tar vare på uttrykket et tregulv skal ha. Gulvet er i natur sortering, noe som betyr at eiken inneholder ulike variasjoner med mindre kvist.  De lange bordene på 2200mm tilfører ekstra eksklusivitet sammen med de brede plankene på 148mm. Parketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på hele 2,7mm! 

Historien om  Tinfossen produkt:

Tinfossen – grobunn for tidenes viktigste norske oppfinnelse

En stor del av den moderne verden så dagens lys i Tinfossen på Notodden. Industriherren Holta, kunne tilby den nødvendige mengden kraft til Sam Eyde` forsøksfabrikk. I kjølevannet av denne avtalen traff Sam Eyde fysikk professoren Christian Birkeland hverandre i 1903 på et nachspiel. I løpet av samtalen spør Eyde om Birkeland kan skaffe et gigantisk lyn som kan hente ut nitrogen fra luften. Det klarer professor Birkeland. Senere utvikler de Norges historien's viktigste oppfinnelse "Norgessalpeteret". Eyde/ Birkeland har med det knekt koden for å produsere Hydro`s kunstgjødsel. På starten av 1900 tallet står verden ovenfor matmangel. Hydro`s kunstgjødsel redder store deler av verden fra omfattende hungersnød. Parkett Tinfossen er en påminnelse om der alt startet. I en kraftig og vill foss.

Historien om The industry collection:

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29 kg

Last ned

FDV Industry Collection

Last ned (734.59k)