Vinylklikk PriceDrop NIK 9654
  • Vinylklikk PriceDrop NIK 9654

Vinylklikk PriceDrop NIK 9654

2.19 kvm 280 kr/m2
Inklusive MVA

GULVDEAL lanserer sin helt egen PRICEDROP! Vinylklikk av høy kvalitet til fast lavpris. GULVDEAL`S PRICEDROP har samme lave pris uansett kunde og volum! 

HVORDAN ER GULVDEAL.NO`S PRISER MULIG

Gulvdeal.no opererer ikke med veiledende priser eller rabatter på laminat som mange andre, og som iht. norsk lovgivning kan være ulovlig og villedende. Gulvdeal.no opererer dermed med faste lave priser som er langt lavere selv etter rabatt hos de aller fleste av våre konkurrenter. Hovedgrunnen til at gulv- produktene er så billig hos gulvdeal.no, er fordi vi gjør enorme direktekjøp fra produsentene, uten fordyrende mellomledd. Fulle trailere kjøpes altså direkte inn til vårt enorme sentrallager. Det betyr at vår pris blir langt lavere pga effektivt innkjøp, og som igjen resulterer i at vi kan tilby helt rå faste lave priser til deg som kunde.

RASK LEVERING

Siden vi gjør trailer og container-kjøp direkte fra verdens ledende produsenter, får vi enormt mye gulv inn til lager som betyr at vi kan levere langt raskere enn alle andre. Fra vårt sentrallager på Notodden kan vi levere til Oslo om nødvendig under 24 timer, hele Østlandet 1-3 dager virkedager og Vest/Nord- Norge 3-6 virkedager.

Produktdetaljer

Montering
Unilin klikksystem
Bordbredde
180mm
Bordlengde
1220mm
Tykkelse
4mm
Slitesjikt
0.3mm
Gulvvarme
Maks 27 grader/60W m2
Vekt per pakke
20Kg
Art.nummer
NIK9654

4 produkter til