Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
 
 
 

Parkett XXL Eik Bekkjestaul

Med designet «Bekkjestaul» har Nordic Flooring sitt aller mørkeste, nærmest sorte design, i den unike Old farm kolleksjonen.  Et gulv som til de grader gir særpreg. De brede bordene på 26cm, sammen med den utrolig naturlige overflaten gir et gulv du aldri før har sett maken til. Spørsmålet er om du våger å gå for et såpass mørkt og særegent gulv! Nå har du muligheten til å gå for et mørkt, norsk design utenom det vanlige

1149 kr/m2

Norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære serie "Eventyrlig Oppussing".

Med designet «Bekkjestaul» har Nordic Flooring sitt aller mørkeste, nærmest sorte design, i den unike Old farm kolleksjonen.  Et gulv som til de grader gir særpreg. De brede bordene på 26cm, sammen med den utrolig naturlige overflaten gir et gulv du aldri før har sett maken til. Spørsmålet er om du våger å gå for et såpass mørkt og særegent gulv! Nå har du muligheten til å gå for et mørkt, norsk design utenom det vanlige.

HISTORIEN OM BEKKJESTAUL PRODUKT:

Hege hadde vært på Bekkjestaul hver sommer siden hun ble gift med Knut. Men aldri hadde det vært så vakkert der som nå. Med ryggen mot den furete sørveggen satt hun og myste ut på det gresskledde tunet der kuene beitet ved siden av ungene som lekte, og videre ned mot bekken som klukket og blunket mot henne i sola. Dette, tenkte hun – dette er lykke.

HISTORIEN OM THE OLD FARM COLLECTION:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Rinde fjellgard, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til The Old Farm Collection.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Olje
Montering
Dropdown
Bordbredde
26cm
Bordlengde
220cm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Minifas 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30

Last ned

FDV Old Farm Collection

Last ned (342.98k)