Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
  • Parkett Eik Icefjord natur plus børstet matt
 
 
 

Parkett Eik Icefjord natur plus

1 stavs parkett inspirert av fargetonene som oppstår under solnedgang i Svalbards isbreer. Parkett Icefjord er børstet og mattlakkert. Natur plus sortering, som gir et minimalt innhold av kvist samt jevnere overflate. Fargetonene i gulvet gir allikevel et svakt rustikk uttrykk.

1100 kr/m2

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Parkett Icefjord fra The Arctic Collection er en av våre store stoltheter. Icefjord er ikke bare et lyst eller tradisjonelt hvitt gulv, men et lyst gulv med en unik særegenhet. Parkett Icefjord er røffere og mer livlig, men allikevel nøytral og sikker. Parkett Icefjord har mer dybde og liv med sine hvite åreringer. Et rolig, behagelig gulv med friskt spill uten at det er kvist eller virker rustikk. Det er disse kontrastene og fargene som brennes inn under klar himmel og solnedgang over isbreene og naturen langs Isfjord. Parkett Icefjord er det perfekte gulvet om du ønsker et litt røffere, men allikevel svært lyst og eksklusivt uttrykk. Den er slående vakker både inntil lyse og mørke veggfarger. 

NATURLIG OG YTTERLIGERE UNIKT

Parkett Icefjord er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser naturlig og matt ut. Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 20-25 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er natur plus. Dvs. svært lite kvist og jevnere overflate.  

MAKSIMAL KVALITET I ALLE LEDD

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

 

HISTORIEN OM PRODUKT ISFJORD :

Isfjorden. Navnet passer perfekt. Svalbards nest lengste fjord er ugjestmild og kald. Men den er også dramatisk vakker. Omkranset av urgamle fjell i mange ulike former, skjærer den seg gjennom det arktiske landskapet før den munner ut i Nordishavet.

HISTORIEN OM THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

NORSKE KVALITETSKRAV

Nordic Flooring` «big mission» er ikke bare unike rotnorske og storslåtte design. «The big mission» er også produksjon av markedets mest slitesterke og mest holdbare kvalitetsgulv!  

Nordic Flooring gulv er spesialprodusert for norske forhold og krav til særdeles god kvalitet. Nordic Flooring`s hovedfabrikk ligger i Polen og er anerkjent som en av de beste kvalitetsprodusentene i verden. Dette kan bekreftes og dokumenteres gjennom en rekke første klasses sertifikater. De viktigste og mest prestisjefylte er:

1. Benytter råmaterialer fra bærekraftig skog. FSC- sertifisert og en av få produsenter som er sertifisert til å benytte «reinskog allianse» logoen.

2. Den mest moderne høyteknologiske produksjonsmetoden.

3. Ekstraordinær høy motstand mot deformasjon under vekslende temperatur og luftfuktighet.

(Dels grunnet ny høyteknologi i produksjonsprosessen og dels grunnet kvaliteten i treverket som blir benyttet i 3 sjikts konstruksjonen)

4. Ekstraordinær motstandsdyktig og slitesterk lakk hvor de 2 siste lagene har «anti-scratch» egenskaper. ( Taber og Stridsman testene bekrefter dette )

5. LOC Klikksystem som tåler en kraft på 2,90 kN/cm2 mot normale produsenter med 1,90kN/cm2. Det betyr i praksis at klikksystemet er langt sterkere enn tradisjonelt i markedet.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
Valinge G2 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30kg

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)