Parkett XXL Wideplank Øyfjell høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Øyfjell høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Øyfjell høvlet og dypbørstet
 
 
 

Parkett XXL Eik Øyfjell

Old Farm collection er en serie av spektakulær og unik designparkett. Plankene er hele 26cm brede og har en overflate som til de grader er ekte og unik. Overflaten er dypbørstet, skrapt for hånd og med forhøyninger rundt de grove kvistene. Når lyset faller inn på denne overflaten oppfattes den unike dybden i gulvet,  og den ultimate ektheten et skikkelig rotnorsk gulv skal inneholde.

991 kr/m2

Norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære serie "Eventyrlig Oppussing".

Old Farm collection er en serie av spektakulær og unik designparkett. Plankene er hele 26cm brede og har en overflate som til de grader er ekte og unik. Overflaten er dypbørstet, skrapt for hånd og med forhøyninger rundt de grove kvistene. Når lyset faller inn på denne overflaten oppfattes den unike dybden i gulvet,  og den ultimate ektheten et skikkelig rotnorsk gulv skal inneholde. Parketten er i tillegg lakkert med en spesiell type lakk som gir en oljet eller hardvokset utseemde. men her slipper du altså med lange vedlikeholdsintervaller. Parkett Øyfjell er har en dyp og lysebrun glødd som oppstår på tjærebehandlede gamle tømmervegger, når de er bleket gjennom flere år. Parkett Øyfjell er tidløs og passer inntil de fleste stiler og farger. Du får med parkett Øyfjell en spektakulær overflate de fleste vil drømme om.

HISTORIEN OM PRODUKT ØYFJELL:

Svartedauen herjer på det verst tenkelige i bydga. Tone Øyfjell isolerer seg i flere dager for å unngå pesten. Ut av huset så skimter hun bare død og fordervelse. Kun fra ett hus kommer røyken ut av pipa. Der finner Tone Øyfjell mannen hun blir boende med. Deres etterkommere sørger for å befolke bygdas tomme hus, etter Svartedauens grusomme inntreden.  

HISTORIEN OM OLD FARM COLLECTION:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til The Old Farm Collection.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Olje
Montering
Lim not/fjær
Bordbredde
260mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Minifas 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30kg

Last ned

FDV Old Farm Collection

Last ned (342.98k)