Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
 
 
 

Parkett Eik Spitsbergen

KLIKK HER FOR EN PRESENTASJON AV GULVET

1 stavs parkett i varme hvit-grå fargetoner. Overflaten er børstet og mattlakkert for å gi en naturlig og slitesterk overflate. Et gulv som kan benyttes uansett stilart. Passer inntil de fleste veggfarger uansett mørkhetsgrad. Natur sortering noe som gir et mindre innhold av kvist enn det som er normalt i en rustikk sortering.

835 kr/m2

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Parkett Spitsbergen fra The Arctic Collection er blitt en av våre absolutte bestselgere sammen med parkett Svalbard fra samme kolleksjon. Parkett Spitsbergen er inspirert av de rene lyse grå skymassene som oppstår i dette magiske og turbulente landskapet. Vi har sammen med den europeiske eiken klart å gjenskape et lyst gulv som har den helt rene lysegrålige fargetonen, uten innslag av kaldt grått, gult, blått eller grønt som nettopp så mange andre produsenter har kommet opp med. Vi har klart å utvikle et varmgrått gulv med spredte fargetoner. Parkett Spitsbergen gir uansett en kontrast og passer derfor perfekt både inntil lyse- og mørke veggfarger. 

NATURLIG OG YTTERLIGERE UNIKT

Parkett Spitsbergen  er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% naturlig ut med et "oljet uttrykk". Men siden parkett Spitsbergen er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er i natur, dvs mindre mengde kvist enn det som er normalt.

MAKSIMAL KVALITET I ALLE LEDD

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  

HISTORIEN OM SPITSBERGEN PRODUKT:

Det er mye som er spesielt ved Spitsbergen, Svalbards største øy. Noe av det aller mest spesielle er lyset. Det skifter - fort og ofte. De grå skyggene som oppstår i de ustabile vær- og vindforholdene er vanskelige å gjenskape. Men vi har klart det.

HISTORIEN OM THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

2017-11-01

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Supermattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
23

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)