Parkett Storfjord

3.61 kvm 1200 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i lyse, hvitpigmenterte og varme fargetoner hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT STORFJORD:

1 stavs parkett i rene og varme hvitnyanser hvor materiale er av eik. 1 stavs parkett Storfjord er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 182mm bredde. Eiken er børstet og super mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. 1 stavs parkett Storfjord er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Storfjord har microfas på langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Storfjord monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering er av natur - mindre kvist enn normalt. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur (Mindre kvist)
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
28kg
Tresort
Eik