Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet
  • Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet

Parkett Jomfruland

3.61 kvm 999 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

1 stavs parkett i lyse hvitvaskede eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT JOMFRULAND ROBUST:

1 stavs parkett i lyse hvitvaskede eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik. 1 stavs parkett Jomfruland robust er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 182mm bredde. Eiken er børstet og hardvoksoljet i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. 1 stavs parkett Jomfruland robust er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Jomfruland robust har ingen fas mellom bordene. 1 stavs parkett Jomfruland robust monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder er i natur plus: svært lite kvist og med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM KOLLEKSJONEN SHADES OF TELEMARK:

Telemark har en unik og variert natur fra idyllisk skjærgård til storslåtte fjellvidder. Telemark har også en historie som gjør at mange forbinder Telemark med det «typisk norske». Fra Norges mest solfylte skjærgård «Jomfruland» til Norges mest omtalte fjell «Gaustatoppen», har jeg funnet inspirasjon til min gulv- kolleksjon «Shades of Telemark». Fra urgammel, stor stein helt øverst på Gaustatoppen til 800 år gamle sviller på Heddal Stavkirke har jeg ønsket å sette mitt særpreg på «Shades of Telemark». Nærmere det rot- norske kommer du ikke.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk ( NORMAL )
Overflatebehandling
Børstet hardvoksolje
Montering
Valinge 5G klikk
Bordbredde
182 mm
Bordlengde
2200 mm
Tykkelse
13,3 mm
Slitesjikt
2.7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
ingen fas
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

4 produkter til