Parkett Icefjord

2.89 kvm 899 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden

 1 stavs parkett i klassiske og røffe eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT ICEFJORD NATUR PLUS:

1 stavs parkett i hvitslørete fargetoner, hvor materialet er av europeisk eik. 1 stavs parkett Icefjord 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 190mm bredde. Eiken er børstet og mattlakkert i overflaten. 1 stavs parkett Icefjord  er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Icefjord har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Icefjord  monteres flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM  THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

2016-04-21

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet mattlakkert
Montering
5G klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
microfas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
23
Tresort
Eik