Parkett Tinnoset

2.89 kvm 1050 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden

 1 stavs parkett i klassiske og røffe eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT EIK TINNOSET COTTAGE:

1 stavs parkett i "bleknet" og nedtonet eikefarge hvor materiale er av europeisk eik. 1 stavs parkett Tinnoset cottage er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 189mm bredde. Eiken er børstet og super mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk.       1 stavs parkett Tinnoset cottage er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Tinnoset cottage har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Tinnoset cottage monteres enkelt flytende med Unilin Drop-lock klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering er i cottage uttrykk - mye kvist og fylte "sprekkdannelser". Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Historien om The Industry Collection:

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

2022-11-30

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Bordbredde
189mm
Bordlengde
1860mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14mm
Gulvvarme
Opptil 27 grader/ 60W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
20kg
Tresort
Eik
Design
Klassisk
Bordbredde kategori
Bred (18-21cm)
Overflate kategori
Lakk
Lagerstatus
På lager