Parkett Eik Vemork natur børstet mattlakkert
Parkett Eik Vemork natur børstet mattlakkert

Parkett Vemork Natur

2.89 kvm 999 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden.

1 stavs parkett i dyp-klassiske og røffe eiketoner, hvor materialet er av europeisk eik.  Den fremstår noe mer gyldenbrun enn en tradisjonell eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT VEMORK NATUR:

1 stavs parkett i klassisk eik hvor materiale er av europeisk eik. 1 stavs parkett Vemork natur er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 190mm bredde.  Eiken er børstet og super mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. 1 stavs parkett Vemork natur er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Vemork natur har microfas på kort og langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Vemork natur monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering er i en natur utgave: mindre kvist og et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur (Mindre kvist)
Overflatebehandling
Børstet mattlakkert
Montering
Klikk 5G
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
4 fas alle sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik
Design
Klassisk
Bordbredde kategori
Bred (18-21cm)
Overflate kategori
Lakk
Lagerstatus
På lager

Anbefalt tilbehør