Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert
Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert
Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert

Parkett Vemork Natur Plus

3.61 kvm 1200 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

1 stavs parkett i lyse til nøytralgrå fargetoner hvor materialet er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

OM PARKETT VEMORK NATUR PLUS:

1 stavs parkett i klassisk eik, hvor materiale er av europeisk eik. 1 stavs parkett Vemork natur plus er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 182mm bredde. Eiken er børstet og mattlakkert i overflaten. 1 stavs parkett Vemork natur plus er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. 1 stavs parkett Vemork natur plus har microfas på langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. 1 stavs parkett Vemork natur plus monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering er i natur plus: svært lite kvist og med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Historien om The Industry Collection:

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Natur Plus (Svært lite kvist)
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
28
Tresort
Eik
Design
Klassisk
Bordbredde kategori
Bred (18-21cm)
Overflate kategori
Lakk
Lagerstatus
På lager

Anbefalt tilbehør