Parkett Eik Narrow Icefjord børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Narrow Icefjord børstet mattlakkert

Parkett Eik narrow Icefjord

2.93 kvm 798 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

1 stavs parkett i kaldere hvit-nyanser hvor materiale er av europeisk eik. 

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

Om parkett eik narrow Icefjord:

1 stavs parkett i kaldere hvit-nyanser hvor materiale er av europeisk eik. Parkett eik narrow Icefjord er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 148mm bredde. Eiken er børstet og mattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parkett eik narrow Icefjord er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett eik narrow Icefjord har microfas på langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate har lange vedlikeholds intervaller og er svært enkel å holde ren. Nordic Flooring anbefaler NanoFloor som en unik ekstra - beskyttelse. 1 stavs parkett eik narrow Icefjord monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder langt mindre kvist enn normalt sammen med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM PRODUKT ICEFJORD:

Isfjorden. Navnet passer perfekt. Svalbards nest lengste fjord er ugjestmild og kald. Men den er også dramatisk vakker. Omkranset av urgamle fjell i mange ulike former, skjærer den seg gjennom det arktiske landskapet før den munner ut i Nordishavet.

HISTORIEN OM THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29kg

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)

4 produkter til