Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert
  • Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Eik narrow Tinfossen

750 kr/m2
Inklusive MVA

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

1 stavs parkett i en ren, men kaldere hvit-nyanser hvor materiale er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

Om parkett eik narrow Tinfossen

1 stavs parkett i en ren, men kaldere hvit-nyanser hvor materiale er av europeisk eik. Parkett eik narrow Tinfossen er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 148mm bredde. Eiken er mattlakkert i overflaten. Parkett eik narrow Tinfossen er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett eik narrow Tinfossen har microfas på langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate har lange vedlikeholds intervaller og er svært enkel å holde ren. Nordic Flooring anbefaler NanoFloor som en unik ekstra - beskyttelse. 1 stavs parkett eik narrow Tinfossen monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder langt mindre kvist enn normalt sammen med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Historien om  Tinfossen produkt:

Tinfossen – grobunn for tidenes viktigste norske oppfinnelse

En stor del av den moderne verden så dagens lys i Tinfossen på Notodden. Industriherren Holta, kunne tilby den nødvendige mengden kraft til Sam Eyde` forsøksfabrikk. I kjølevannet av denne avtalen traff Sam Eyde fysikk professoren Christian Birkeland hverandre i 1903 på et nachspiel. I løpet av samtalen spør Eyde om Birkeland kan skaffe et gigantisk lyn som kan hente ut nitrogen fra luften. Det klarer professor Birkeland. Senere utvikler de Norges historien's viktigste oppfinnelse "Norgessalpeteret". Eyde/ Birkeland har med det knekt koden for å produsere Hydro`s kunstgjødsel. På starten av 1900 tallet står verden ovenfor matmangel. Hydro`s kunstgjødsel redder store deler av verden fra omfattende hungersnød. Parkett Tinfossen er en påminnelse om der alt startet. I en kraftig og vill foss.

Historien om The industry collection:

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 Klikk
Bordbredde
148mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29 kg

Last ned

FDV Industry Collection

Last ned (734.59k)

4 produkter til