Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet
  • Parkett XXL Wideplank Bekkjestaul høvlet og dypbørstet

Parkett XXL Eik Bekkjestaul

1149 kr/m2

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

 

1 stavs parkett i XXL bredde med sorte nyanser hvor materiale er av europeisk eik.

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3.

Om parkett XXL eik Bekkjestaul

1 stavs parkett i XXL bredde med sorte nyanser hvor materiale er av europeisk eik. Parkett XXL eik Bekkjestaul er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 260mm bredde. Eiken er børstet, håndskrapt og oljet i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parkett XXL eik Bekkjestaul er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett XXL eik Bekkjestaul har microfas på alle fire sider. 1 stavs parkett XXL eik Bekkjestaul monteres enkelt flytende med Unilin Drop lock. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder en normal mengde kvist og fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM THE OLD FARM COLLECTION:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Rinde fjellgard, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til The Old Farm Collection.

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Olje
Montering
Dropdown
Bordbredde
26cm
Bordlengde
220cm
Tykkelse
14mm
Slitesjikt
3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
Endedetaljer
Minifas 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
30

Last ned

FDV Old Farm Collection

Last ned (342.98k)

4 produkter til