Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
  • Parkett Eik Spitsbergen børstet matt
 
 
 

Parkett Eik Spitsbergen

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk.

Om parkett Spitsbergen 1 stavs parkett i lyse og varmgrå fargenyanser hvor materialet er av europeisk eik

KLIKK HER FOR EN PRESENTASJON AV GULVET

835 kr/m2

"Bo og lev godt på norske tradisjoner" er selve grunnsteinen til Nordic Flooring. Lidenskapelig opptatt av å formidle den norske kulturen, sammen med de urnorske nyansene i et godt håndverk. Nordic Flooring parkett er ekte, naturlig og med naturen rundt seg som selve kilden. 

 

Som kanskje det viktigste interiørelementet skaper gulvet selve basen for et lunt, hyggelig og personlig hjem. Nordic Flooring har et bredt utvalg av design og fargeuttrykk, men fellesnevneren er ekte og naturlige overflater med rotnorske nyanser. Med håndverk og kvalitet i øverste klasse, kan du bo og leve godt i mange år med Nordic Flooring parkett. 

 

Gjennom flere år er Nordic Flooring parkett blitt benyttet som selve hovedelementet i små og store hytter, gamle naust, forlatte fyr og på plasser der sjelen aldri forsvinner i Eventyrlig Oppussing på TV3. 

 

Om parkett Spitsbergen

1 stavs parkett i lyse og varmgrå fargenyanser hvor materialet er av europeisk eik. Parkett Spitsbergen er 14mm tykk og er av gjennomgående tre på 189mm bredde. Eiken er børstet og matt lakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parkett eik Spitsbergen er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett eik Spitsbergen har microfas på kort og langside for å gi et distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate har lange vedlikeholds intervaller og er svært enkel å holde ren. Nordic Flooring anbefaler NanoFloor som en unik ekstra - beskyttelse. 1 stavs parkett Spitsbergen monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder lite kvist med et normalt fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. 

Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

HISTORIEN OM SPITSBERGEN PRODUKT:

Det er mye som er spesielt ved Spitsbergen, Svalbards største øy. Noe av det aller mest spesielle er lyset. Det skifter - fort og ofte. De grå skyggene som oppstår i de ustabile vær- og vindforholdene er vanskelige å gjenskape. Men vi har klart det.

HISTORIEN OM THE ARCTIC COLLECTION:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

2017-11-01

Dataark

Tresort
Eik
Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Supermattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
190mm
Bordlengde
1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
14
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas alle 4 sider
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
23

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)