Aqualine Zinc 907D
  • Aqualine Zinc 907D

Gulvbelegg Aqualine Zinc 907D

3 kvm 429 kr/m2
Inklusive MVA

Gulvbelegg Aqualine er et populært gulvbelegg i høy kvalitet, og egner seg både for prosjekt og boligbruk. Det leveres i tre meter bredde, og egner seg særlig til bruk i våtrom. HUSK Å BESTILLE TILBEHØR

Gulvbelegg Aqualine er et populært gulvbelegg i høy kvalitet, og egner seg både for prosjekt og boligbruk. Det leveres i tre meter bredde, og egner seg særlig til bruk i våtrom.

Våre tre utvalgte design er skapt for å gi en luksusfølelse på badet – eller i andre rom der Aqualine legges. Med Aqualine får du topp kvalitet og pålitelighet, med et slitesjikt på 0,7 mm som sikrer lang levetid og slitasjemotstand.

Gulvbelegg Aqualine tåler ekstrem vanneksponering, noe som gjør gulvet perfekt til bruk på bad, kjøkken, entré, vaskerom og kjeller – i tillegg til alle tørre rom. Aqualine har PUR-overflate, som gjør gulvet enkelt å holde rent. Og det egner seg svært godt i hjem med barn og husdyr. Det har en myk og behagelig overflate som gir økt komfort i rom hvor man oppholder seg barbeint.

Gulvbelegg Aqualine er godkjent for bruk i våtrom, og også prosjekter i henhold til Tek 10. Det har en høy fleksibilitet som gir enkel installasjon, og er derfor en favoritt blant håndverkere.

Produktdetaljer

Montering
Må limes på bad/vaskerom
Tykkelse
2,2mm
Slitesjikt
0,7mm

3 produkter til