Fiskebensparkett Hustadvika
  • Fiskebensparkett Hustadvika

Fiskebensparkett Hustadvika

1.2 kvm 860 kr/m2
Inklusive MVA

 Storslåtte og unike mørke fargetoner på en røff, grov og unik overflate. Overflaten er grov med tydelige kvister og "sprekkdannelser". Fargenyansene varierer og gir et helt unikt "spill og liv" i parkettgulvet.

Fiskebensparkett Hustadvika er det mørkeste av Mads Molvik sine design. Storslåtte og unike mørke fargetoner på en røff, grov og unik overflate. Overflaten er bølget for å symbolisere det ville farevannet utenfor Hustadvika. Overflaten er grov med tydelige kvister og "sprekkdannelser". Fargenyansene varierer og gir et helt unikt "spill og liv" i parkettgulvet. Fiskebensparkett Hustadvika har store planker som i tillegg til storslått design tilfører fiskebensmønsteret noe nytt og særegent. Overflaten er i tillegg 100% naturlig, og gir et ekte eksklusivt, naturtro "look". Med Hustadvika har Mads Molvik laget noe helt spesielt og unikt, og tilført ekte norsk design noe nytt og spennende. Slike overflater er virkelig sjeldne, og vi er glad for at stadig flere for øyne opp for prisgunstig norsk design! Fiskebensparkett anbefales å hellimes til underlager. Les egne retningslinjer for montering av fiskebensparkett!

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Hustadvika er i tillegg børstet, håndskrapt og hardvokset med bare 5-8% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Historien om Hustadvika produkt:

Det mørkeste gulvet i Atlantic Collection by Mads er inspirert av Hustadvika, et drøyt 10 nautiske mil langt åpent havstykke utenfor kysten mellom Romsdal og Nordmøre. Havstykket er regnet som et av de farligste langs norskekysten og flere skip har forlist her. Det ville dramatiske havet gjenspeiles i den mørke parketten med samme navn Hustadvika.

Dataark

Mønster
Fiskeben
Sortering
Superrustikk, grove kvist/ "sprekker"
Overflatebehandling
Hardvoksolje
Montering
Lim til undergulv
Bordbredde
158mm
Bordlengde
948mm
Tykkelse
15mm
Slitesjikt
4mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
microfas
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
10
Tresort
Eik

Nødvendig tilbehør

4 produkter til