Nordic Flooring er stolt leverandør av parkett til Eventyrlig Oppussing på fjerde året på rad. På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hver episode vi er med i. Du vil få alt fra inspirasjonsbilder, filmer, informasjon om farger som er brukt og andre relevante produkter.

Eventyrlig Oppussing - Fårnøtt

Fårnøtt - 1 stavs parkett Svalbard Natur Plus
Halvor, Ole og Gustav tar turen til øya Fårnøtt i Skjeberg, hvor de møter Deborah og Nils og resten av familien. Gutta forvandler en malplassert fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis ved sjøen. I tillegg til å gjøre hytta stilfull, gjøres den også mer praktisk og funksjonell. I dette prosjketet ønsket Halvor vår 1 stavs parkett Svalbard Natur Plus som selve "basen"

Om 1 stavs parkett eik Svalbard natur plus:

1 stavs parkett i rene og lune hvit-nyanser hvor materiale er av europeisk eik. Parkett Svalbard natur plus er 13,3mm tykk og er av gjennomgående tre på 182mm bredde. Eiken er børstet og supermattlakkert i overflaten, noe som gir et mer eksklusivt og naturlig uttrykk. Parkett eik Svalbard natur plus er spesialprodusert for å tåle de mer utfordrende klimatiske forhold vi har i Norge. Parkett eik Svalbard natur plus har microfas på langside for et rolig og distinkt skille mellom bordene. Eikens overflate har lange vedlikeholds intervaller og er svært enkel å holde ren. Nordic Flooring anbefaler NanoFloor som en unik ekstra - beskyttelse. 1 stavs parkett Svalbard natur plus monteres enkelt flytende med Valinge 5G klikk. Kan også hellimes til underlaget. Eikens sortering inneholder langt mindre kvist enn normalt sammen med et jevnere fargespill. Parkettunderlag av trykkfasthet høyere enn 150Kpa er påkrevd. Se produktdetaljer for øvrig teknisk informasjon.

Parkett Svalbard Natur Plus

Farger og annet
1 stavs parkett Svalbard Natur Plus passer inntil alt uansett stil-uttrykk. Her kan du benytte så og si hele fargekartet til Jotun, uten å vurdere fargene opp mot dette gulvet. Farger som er benyttet i denne hytten er:

  • LADY Pure Nature Interiørbeis 9099 Patinagrå - Tak på stue/kjøkken og soverom
  • LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9918 Klassisk hvit - alle vinduer, samt tak i utestue
  • LADY Supreme Finish 05 Matt 1032 Grå Harmoni - vegger i utestue, kjøkken, stue og soverom

Dersom du ikke får gulvlist i samme som parkett gulvet, er det anbefalt å maler disse med samme farge som veggen. Se video om nettopp dette litt lengre ned på siden.

Gulvdeal.no leverer våre Nordic Flooring parkettgulv til Eventyrlig Oppussing