Nordic Flooring er stolt leverandør av parkett til Eventyrlig Oppussing på fjerde året på rad. På denne siden vil vi holde deg oppdatert på hver episode vi er med i. Du vil få alt fra inspirasjonsbilder, filmer, informasjon om farger som er brukt og andre relevante produkter.

Eventyrlig Oppussing - Råkvåg

Råkvåg - parkett Bitringsnatten
I Trondheimsfjorden utenfor Råkvåg venter Harøya, en liten øyperle. Halvor og gjengen møter denne gangen Olav og Hildbjørg som har et tett forhold til stedet. Se hvordan Halvor, Ole og en «ukjent» gjest forvandler en gammel låve til et varmt og lunt fellesareal for storfamilien på 14.
Litt om parkett Bitringsnatten

Parkett Bitringsnatten har et mørkt, grovt og røft uttrykk. Parkett Bitringsnatten fra Nordic Flooring har et helt unikt værbitt og slitt preg, som kanskje spesielt egner seg på fjellhytter. Gulvet har en grov og røff overflate med værbitte, mørke fargetoner, hvor hele overflaten er "hand-made" gjennom ulike prosesser. Etter håndskraping og inn-farging, er gulvet hardvoksolje som topp-beskyttelse. I Parkett Bitringsnatten er er den røffeste og groveste eiken plukket ut, noe som danner de store kvistformasjonene og de fylte "sprekkdannelsene". Gulvet monteres enkelt limfritt med Valinge 5G klikk. Bord-bredde på 19cm gir fin bredde som samtidig kan benyttes på gulvvarme. Se mer av parkett Bitringsnatten ved å trykke på linken under:

BITRINGSNATTEN

Gulvdeal.no leverer våre Nordic Flooring parkettgulv til Eventyrlig Oppussing