Nordic Flooring med banebrytende innovasjon

Nano Teknologi

Vi tror på å skape et norsk gulv-eventyr! Og vi har hele tiden trodd at vi kan løfte fjell mot de store. Nå er det ikke bare ekte, norsk design som gjelder. 2019 blir et merkeår der Nordic Flooring er den som revolusjonerer hele gulv-industrien.

Det som gjelder nå er at du ALDRI mer trenger å slipe ditt parkettgulv, ALDRI mer trenge å re-lakkere ditt parkettgulv, ALDRI mer trenger å være redd for vannsøl på ditt parkettgulv, ALDRI mer trenger å være redd for store farge-forandringer på ditt parkettgulv og ALDRI mer trenger å bruke vaskemidler på ditt parkettgulv!!

Vi har gjort det utenkelige, tenkelig og det tenkelige til en realitet. 2019 er ikke med Nordic Flooring lenger 2019, men vi er allerede langt inne i fremtiden!

Hva er Nanoteknologi?

Nanoteknologi er fremtiden og blir av mange sett på som den største oppfinnelsen etter elektrisiteten. Nanoteknologi er forenklet forklart en manipulering av naturens naturlige materialer ved å tilføre kjente materialer unike og revolusjonerende egenskaper.

Nanoteknologi er såpass revolusjonerende at det er blitt sett på som nærmest Science fiction. Flere års testing og utvikling har ført til fantastiske resultater, og det er litt uvirkelig at det er oss i Nordic Flooring som revolusjonerer hele gulv-industrien med å tilføre parkett nærmest magiske egenskaper ingen tidligere før har klart.

Nanoteknologi blir sett på som den nye revolusjonen, og vi er stolte av allerede å være langt inne i fremtiden.

Hva gjør Nanofloor

NanoFloor inneholder en spesialutviklet Nano-konsentrasjon som på atom-nivå trenger inn i parkettgulvet og omskriver fullstendig egenskapene til parkett. Følger du det revolusjonerende Nano-programmet til Nordic Flooring så får du følgende unike egenskaper:

  1. Du trenger aldri mer være redd for å søle vann på ditt parkettgulv. Overflaten blir med NanoFloor 100% vannavvisende.
  2. Du trenger aldri mer slipe eller lakkere ditt parkettgulv. Med det enkle Nano-programmet får du kontinuerlig en beskyttet overflate med unike egenskaper. Vanlig lakkert parkettgulv har microspiske krakeleringer og er ikke vannavvisende. Lakken forringes også gradvis over tid samtidig som de microskopiske sprekkene blir større og flere i antall. NanoFloor tetter alle porer, gjør overflaten slitesterk og motstandsdyktig. NanoFloor forhindrer i tillegg dannelser av sopp og bakterier i overflaten.
  3. Ekte materialer som tre/ parkettgulv påvirkes av UV-lys noe som fører til fargeforandringer og falming i større og mindre grad. Lakken til Nordic Flooring har maksimalt UV-filter, men forhindrer allikevel ikke at treet påvirkes og utsettes for fargeforandring. Nano har en unik UV- beskyttelse og gir opptil 100% UV-beskyttende overflate.
  4. NanoFloor gir unike egenskaper i forhold til vaskbarhet og smussavvisende overflate. NanoFloor skal derfor aldri mer rengjøres med kjemikalier/ såpe. En god microfiber mopp og rent vann er metoden for å få gulvet helt rent. Følg for øvrig anbefalt rengjøring for Nordic Flooring-gulv.

Slik følger du nanoprogrammet

NanoFloor er utviklet på Nordic Flooring sine overflater, og må kun benyttes på et Nordic Flooring-gulv. NanoFloor kan påføres når som helst, men vi anbefaler å påføre Nanofloor på nylagt gulv. Du kan for øvrig når som helst påføre NanoFloor, det som er viktig er å rengjøre gulvet med NanoClean.

Ved første gangs behandling er det viktig å påføre NanoFloor over hele overflaten. NanoFloor har en holdbarhet opptil 3 år, men blir kun nedbrutt der det er mekanisk slitasje. Dvs. at neste behandling av NanoFloor kun kreves i soner der det er slitasje. Det blir ingen farge eller nyanseforskjeller siden NanoFloor gir en usynlig «hinne». Møbler, gulvtepper etc kan derfor bare ligge. Man rengjør kun gulvet med NanoClean, og påfører NanoFloor på de åpne områende.

Raskere, enklere og mer genialt kan det ikke bli i forhold til lakk eller olje som krever et omfattende, tidkrevende og kostbart vedlikehold. NanoFloor rekker til 60m2. Det er i snitt 15 dusjer pr.m2. Dysen har en ekstremt god fordelingsevne, men vi anbefaler allikevel å rulle over med skumrulle eller egnet rulle med minimal absorbering omgående etter dusjing av Nano på overflaten. Man bør ha enkel ventilasjon.

NanoFloor er støv tørr etter få minutter og fullstendig herdet etter 24 timer. Gulvet kan dog benyttes omgående etter støv-tørr overflate. NanoRefresh dusjes på en gang i halvåret på samme måte og fremgangsmetode som NanoFloor.