Eventyrlig Oppussing - Tyin

Tyin - Parkett Ustaoset
Med sine 1083 moh ligger neste destinasjon. Ved innsjøen Tyin ligger hytta til Benedicte og Jon Olav idyllisk til. Denne gangen blir det store endringer både ute og inne, og gutta får prøvd seg på nye kreative løsninger og hemmelige rom. 

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Frei

Frei - Parkett Tinnoset Natur Plus
Denne gangen er det fisk på menyen. På øya Frei utenfor Kristiansund møter vi familien Furseth og deres gamle klippfiskbrygge. Her får Halvor vist frem både kreativiteten og kokkekunnskapene sine, mens brygga gjøres om til et familielokale med morsomme løsninger

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Narvik

Narvik - Parkett Bekkjestaul
Høyfjellsområdet Bjørnfjell utenfor Narvik bugner av fritidsaktiviteter, sommer som vinter. Gutta tar denne gangen for seg en godt brukt hjelpekorps-hytte som sårt trenger litt kjærlighet. Stua, kjøkkenet og gangen får seg en real overhaling. Stilen denne gangen er inspirert av de sveitsiske alper.

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Råkvåg

Råkvåg - Bitringsnatten
I Trondheimsfjorden utenfor Råkvåg venter Harøya, en liten øyperle. Halvor og gjengen møter denne gangen Olav og Hildbjørg som har et tett forhold til stedet. Se hvordan Halvor, Ole og en «ukjent» gjest forvandler en gammel låve til et varmt og lunt fellesareal for storfamilien på 14.

SE MER FRA EPISODEN HER

Eventyrlig Oppussing - Fårnøtt

Fårnøtt - Svalbard Natur Plus
Halvor, Ole og Gustav tar turen til øya Fårnøtt i Skjeberg, hvor de møter Deborah og Nils og resten av familien. Gutta forvandler en malplassert fjellhytte til et lyst og skandinavisk maritimt paradis ved sjøen. I tillegg til å gjøre hytta stilfull, gjøres den også mer praktisk og funksjonell. Gulvet som blir benyttet her er en av våre desidert bestselgere, Svalbard Natur Plus fra Nordic Flooring.

SE MER FRA EPISODEN HER

Arctic Collection
Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

Shades of Telemark
Telemark har en unik og variert natur fra idyllisk skjærgård til storslåtte fjellvidder. Telemark har også en historie som gjør at mange forbinder Telemark med det «typisk norske». Fra Norges mest solfylte skjærgård «Jomfruland» til ett av Norges mest omtalte fjell «Gaustatoppen», har vi funnet inspirasjonen til gulvkolleksjon «Shades of Telemark». Nærmere det urnorske kommer du ikke. Med gulv fra Nordic Flooring, så bor og lever du godt på norske tradisjoner!

Old Farm Collection
Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til The Old Farm Collection.

Industry Collection
Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

Inspirasjon