Hvordan kan jeg se de ulike gulvene?

Nordic Flooring parkett kan ses i butikk og showroom på Notodden, eller i fjernstyrt interaktivt showroom i Oslo. Du kan bestille vareprøver av alle våre Nordic Flooring gulv på www.gulvdeal.no

Hvordan er kvaliteten?

Vårt mål er ikke bare rotnorske spesialutviklede design, men også produksjon av de mest slitesterke, holdbare og stabile gulvene. Nordic Flooring sine gulv produseres derfor i all hovedsak i Polen av høyteknologisk, moderne fabrikk som er en av få på verdensmarkedet med «full range» av første klasses sertifiseringer og kvalitets stempel.

Hvor produseres gulvene?

I all hovedsak produseres gulvene på Nordic Flooring sin fabrikk i Polen. Her produser vi «Shades of Telemark» og «Industry collection». Nordic Flooring har også 2 fabrikker i Nord – Kina. Disse fabrikkene er blant de mest vel-renommerte i Asia og er de som kan produsere kvaliteten vi ønsker. Her får vi blant annet produsert den unike og storslåtte kolleksjonen «old farm» med brede bord, håndskrapt overflate, dypbørstet eik og «pop-up» kvister i plankene. «Arctic» kolleksjonen blir også produsert i Nord- Kina. Når vi har «Limited Edition» blir disse produsert både på de kinesiske fabrikkene og den polske fabrikken.

Hvordan designer dere gulvene?

Vi i Nordic Flooring er svært glade i natur og stolte av den norske historien. Vi er derfor svært opptatt av å ta vare på begge deler! Det er som regel når vi reiser rundt i Norge at ideer til nye design og overflater dukker opp som «EUREKA». Vi tar inspirasjonen med oss hjem og definerer farger, design etc. før det oversendes til våre fabrikker for utvikling, testing og deretter masseproduksjon. Dette er ikke en jobb for oss, men rett og slett en lidenskap!

Hva er leverinstiden?

Nordic Flooring parkett kjøpt hos www.gulvdeal.no kan leveres ila 1-3 virkedager hjem til deg etter avtale. Du kan også bestille gulv og avvente levering om det er ønskelig. Ta kontakt med Gulvdeal direkte for mer informasjon rundt akkurat dette.