Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert
  • Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert

Parkett Eik Vemork natur plus børstet mattlakkert

3.61 kvm 999 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett i klassisk eik i beste sortering og mest eksklusive uttrykk! Nydelig klassiker i den fineste eiken og med børstet og mattlakkert overflate. Det betyr at dette gulvet inneholder svært liten mengde med sparklet kvist, og at det flotteste fra eiken er hentet ut til denne utgaven. Nordic Flooring parkett Vemork natur plus er av aller høyeste kvalitet, og er spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt 5G klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme.

Parkett Vemork natur plus har lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. 

Nydelig tradisjonell klassisk eik i ekstra flott "high-class"- sortering og svært eksklusiv overflate i beste kvalitet!!

1-stavs Parkett i eik natur plus børstet mattlakkert med v-fas på langsiden. Parkett Vemork er i natur plus -sortering, noe som betyr at gulvet inneholder langt mindre kvist enn det som er normalt i rustikk, og særlig country-sortering. Fargespillet er også vesentlig jevnere. Gulvet har en flott børstet, strukturert og mattlakkert overflate som gir en naturlig og ekte følelse. Parkett Vemork er gulvet om du ønsker det klassiske eike-preget, men i et eksklusivt og tidløst uttrykk. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en total tykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkett produsenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder. Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing". 

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Mattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
13,3mm
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
28
Tresort
Eik

Last ned

FDV Industry Collection

Last ned (734.59k)

Nødvendig tilbehør

4 produkter til