Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet
  • Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet

Parkett Eik Jomfruland robust hardvoksoljet

3.61 kvm 999 kr/m2
Inklusive MVA

Parkett Eik Jomfruland Robust har en utrolig flott og elegant hvit-vasket overflate i herlige nyanser. Parkett Jomfruland passer utmerket inntil både lyse og mørke veggfarger. Gulvet passer i de fleste sammenhenger mht stil og uttrykk.

Parkett Jomruland, designet av Halvor Bakke med inspirasjon fra rullesten-strendene på Jomfruland. Parketten har en utrolig flott og elegant hvit-vasket overflate i herlige nyanser. Parkett Jomfruland passer utmerket inntil både lyse og mørke veggfarger. Gulvet passer i de fleste sammenhenger mht stil og uttrykk. Gulvet er av markedets aller høyeste kvalitet. Halvor Bakke har funnet inspirasjonen i det særegne strandbeltet på nettopp Jomfruland. Parkett Jomfruland robust har en normal mengde med spredte kvist som gir gulvet et naturlig og rustikk uttrykk. Gulvet er produsert på høyteknologisk metode, som reduserer deformasjoner i treverket under ekstraordinære luftfuktighetssvingninger. Fabrikken som produserer for Nordic Flooring, er dessuten en av få fabrikker på verdensbasis som kan benytte reinskogallianse- logoen. En  FSC- sertifisering som betyr at Nordic Flooring kun benytter råmaterialer fra bærekraftig skog. parkett Jomfruland er ekstra lett å legge med sin 5G klikk. Overflaten er hardvoksolje behandlet (se informasjons-video om hvordan du vedlikeholder slike gulv).

Gulvet er av inn-farget europeisk eik og er akkurat så naturlig som et tregulv skal være. Overflaten er børstet, supermatt og hardvoksoljet. Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet bør ikke maskinslipes, da struktur, børsting og farge forsvinner. Se video om hvordan vi anbefaler å slipe parkettgulv. Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og bruk. Parketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Rustikk, moderat kvist
Overflatebehandling
Hardvoksolje
Montering
Valinge 5G klikk
Bordbredde
182 mm
Bordlengde
2200 mm
Tykkelse
13,3 mm
Slitesjikt
2.7mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
ingen fas
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
25kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Shades of Telemark

Last ned (735.6k)

4 produkter til