Parkett Oseberg

798 kr/m2

Parkett Oseberg fra Nordic Flooring har en nydelig brunfarge som ikke er for mørk og heller ikke for lys. Dette er en virkelig flott 1 stavs parkett med børstet og mattlakkert overflate, som gir et ekte og naturlig uttrykk. Parkett Oseberg monteres med markedets enkleste klikksystem 5G. Gulvet er 19cm bred og har lengde på 190cm. 14mm tykkelse.

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 306,22 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 25 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Oseberg fra Nordic Flooring har en nydelig brunfarge som ikke er for mørk og heller ikke for lys. Dette er en virkelig flott 1 stavs parkett med børstet og mattlakkert overflate, som gir et ekte og naturlig uttrykk. Parkett Oseberg monteres med markedets enkleste klikksystem 5G. Gulvet er 19cm bred og har lengde på 190cm. 14mm tykkelse. Parkett av markedets høyeste kvalitet fra Nordic Flooring.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Oseberg er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G5 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Oseberg produkt:

En av Norges aller største nasjonalskatter, Osebergskipet, har inspirert oss til å lage en værbitt, slitt brunlig eik. Vikingskipet ble bygd i år 850, og ble senere «gravlagt» med sin eier. Etter 1000 år under jorden, så utrolig nok mesterverket igjen dagens lys. Med produkt Oseberg har vi gjenskapt uttrykket eiken får når tjære og olje preges av tidens tann.

Historien om Legacy collection:

Legacy collection er en kolleksjon der vi samler og gjenskaper uttrykk fra Norges nasjonalskatter. Nasjonalskatter som er av stor betydning for Norges historie, og menneskene i den. Historie som er helt unik, og av interesse for hele verden. Nasjonalskatter så unike, at de er av betydning for hvem vi er blitt.

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm
Vekt per pakke25kg
SorteringRustikk
Slitesjikt3mm
OverflatebehandlingBørstet, mattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringKlikk 5G
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljer4- fas alle sider

Skriv en omtale

Parkett Oseberg

Parkett Oseberg

Parkett Oseberg fra Nordic Flooring har en nydelig brunfarge som ikke er for mørk og heller ikke for lys. Dette er en virkelig flott 1 stavs parkett med børstet og mattlakkert overflate, som gir et ekte og naturlig uttrykk. Parkett Oseberg monteres med markedets enkleste klikksystem 5G. Gulvet er 19cm bred og har lengde på 190cm. 14mm tykkelse.

Related Products