Wideplank Parkett Øyfjell

990 kr/m2

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 3 395,70 kr
Kvm pr pakke: 3.43 m2
Pakkevekt: 30 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Old Farm collection er en serie av spektakulær og unik designparkett. Plankene er hele 26cm brede og har en overflate som til de grader er ekte og unik. Overflaten er dypbørstet, skrapt for hånd og med forhøyninger rundt de grove kvistene. Når lyset faller inn på denne overflaten oppfattes den unike dybden i gulvet,  og den ultimate ektheten et skikkelig rotnorsk gulv skal inneholde. Parketten er i tillegg lakkert med en spesiell type lakk som gir en oljet eller hardvokset utseemde. men her slipper du altså med lange vedlikeholdsintervaller. Parkett Øyfjell er har en dyp og lysebrun glødd som oppstår på tjærebehandlede gamle tømmervegger, når de er bleket gjennom flere år. Parkett Øyfjell er tidløs og passer inntil de fleste stiler og farger. Du får med parkett Øyfjell en spektakulær overflate de fleste vil drømme om.

Historien om produkt Øyfjell:

Svartedauen herjer på det verst tenkelige i bydga. Tone Øyfjell isolerer seg i flere dager for å unngå pesten. Ut av huset så skimter hun bare død og fordervelse. Kun fra ett hus kommer røyken ut av pipa. Der finner Tone Øyfjell mannen hun blir boende med. Deres etterkommere sørger for å befolke bygdas tomme hus, etter Svartedauens grusomme inntreden.  

Historien om Old Farm Collection:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til The Old Farm Collection.

TresortEuropeisk Eik
Tykkelse14mm
Bordbredde260mm
Bordlengde2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke30kg
SorteringNatur- rustikk
Slitesjikt3mm
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
MonteringLim not/fjær
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMinifas 4 sider

Skriv en omtale

Wideplank Parkett Øyfjell

Wideplank Parkett Øyfjell

FDV dokumentasjon OFC

Her finner du FDV informasjon om Old Farm Collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (473.07k)

Related Products