Wideplank Parkett Morgedal

949 kr/m2

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 3 255,07 kr
Kvm pr pakke: 3.43 m2
Pakkevekt: 30 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Old Farm collection er en serie av spektakulær og unik designparkett. Plankene er hele 26cm brede og har en overflate som til de grader er ekte og unik. Overflaten er dypbørstet, skrapt for hånd og med forhøyninger rundt de grove kvistene. Når lyset faller inn på denne overflaten oppfattes den unike dybden i gulvet,  og den ultimate ektheten et skikkelig rotnorsk gulv skal inneholde. Parketten er i tillegg lakkert med en spesiell type lakk som gir en oljet eller hardvokset utseemde. men her slipper du altså med lange vedlikeholdsintervaller. Parkett Morgedal er inspirert av et vinterkledd bygdelandskap. Fargetonene er hvite og rene. Samtidig har parkett Morgedal et lunt og varmt preg. Med parkett Morgedal får du et helt unikt "møbel" de fleste andre bare vil drømme om!

Historien om produkt Morgedal:

Nedover Morgedals bratte lier setter Sondre utfor på ski. Ingen står bedre og mer spektakulært på ski enn den unge einstøingen på Nordheim. Rykte om Sondres skiprestasjoner sprer seg raskt i Norge, og senere deler av verden. Det skal vise seg at bygdegutten blir et nasjonalt ikon innen ski. Med Sondre så blir Morgedal «skisportensvugge»

Historien om Old Farm Collection:

Hege og Knut var trofaste mot hverandre, og mot tradisjonene. I en hverdag fylt av plikter og gudstro sørget de for at hovedhus, låve og stabbur stod imot all slags vær og vind. Vest- Telemarks små fjellgårder, og menneskene som har bodd der i generasjoner, er våre inspirasjonskilder til The Old Farm Collection.

TresortEuropeisk Eik
Tykkelse14mm
Bordbredde260mm
Bordlengde2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke30kg
SorteringNatur-rustikk
Slitesjikt3mm
OverflatebehandlingWocca-oil
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2 INGEN GARANTI
MonteringLim not/fjær
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMinifas 4 sider
Karakter 
2016-08-22

Fantastisk parkett

Bestilte 70kvm til en leilighet på Majorstuen. Kunne ikke vært mer fornøyd. Fantastisk gulv med fantastisk kvalitet. Anbefales på det sterkeste. Takker også for kjempe service.

- Henrik

  Skriv din omtale!

  Skriv en omtale

  Wideplank Parkett Morgedal

  Wideplank Parkett Morgedal

  FDV dokumentasjon OFC

  Her finner du FDV informasjon om Old Farm Collection gjeldene fra Mars 2016.

  Vedlegg (473.07k)

  Related Products